IDFA 2014: de media en de macht

Geplaatst door

Voor 8WEEKLY en Numrush bezocht ik het International Documentary Festival Amsterdam 2014. Mijn voornaamste interesse ging uit naar het themaprogramma Of Media and Men, over de werking en de macht van de media, vooral omdat de media in deze tijden net zo goed speelbal zijn als speler.

Over alle zeven films uit het themaprogramma schreef ik een special in twee delen voor 8WEEKLY. Op Numrush ga ik wat uitgebreider op de meest interessante films in. Mijn recensies van CITIZENFOUR  en Killswitch staan online, meer reviews volgen binnenkort.

29/11 Update: Deel drie van mijn verslag, met oa Solo – Out of a Dream en The Circus Dynasty staat online. Eerder deze week publiceerde Numrush mijn uitgebreide recensies van The Newsroom: Off the Record en Drone.

CITIZENFOUR

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *